Förhandlingsteknik på Hittakurs.se – utbildning i förhandlingsteknik

På hittakurs hittar du utbildningar i förhandlingsteknik för dig i arbetslivet. Med en bra och välslipad förhandlingsteknik får man ut så mycket som möjligt ur en förhandling eller ur en förhandlingssituation.

Förhandlingsteknik har en stor roll i varje lyckat företag. Det kan vara skillnaden mellan ett lyckat möte eller ett misslyckat möte. För att du ska lyckas med dina förhandlingar behöver du vidareutbilda dig inom förhandlingsteknik. På hittakurs.se får du ett utbud av utbildningar och kurser inom just detta ämne - förhandlingsteknik.

Ordet förhandling kan vara laddat. Det kan handla om små eller stora affärer i arbetslivet. Vi alla använder oss av förhandlingar i vardagliga situationer så som; när vi vill ha mer i lön, ha kakor till kaffet på jobbet, vill gå till en speciell restaurang, gå på en särskild film. Vi har förhandling och förhandlingar varje dag. Om du vet hur du ska förhandla har du trumf på hand. Om du vet hur du ska förhandla vet du hur du ska argumentera. Om du vet hur du ska förhandla har du större chans att lyckas.

Målet med de flesta förhandlingar är att båda parter ska känna sig nöjda. Då är det viktigt att förhandlingen är planerad och för att bli en duktig och framgångsrik förhandlare krävs det utbildning, kunskap om dig själv och förståelse för motparten.

Teknik för att det ska bli en lyckad förhandling:

Förberedelse för förhandling A och O. Du måste kunna din egen produkt så väl som produkten kunden du förhandlar med har. Förhandlingar handlar också om konkurrenter, hur kundens situation ser ut, omvärld med mera. Ju mer du kan om motparten och allt runt omkring desto större chans har du att agera i olika situationer. Att förhandla handlar om att skapa en win-win situation. Att både du och motparten upplever att ni vunnit i förhandlingen.  Det finns alltid ett psykologiskt spel under förhandlingar från båda parter. Med träning och erfarenhet kan man lära sig tyda detta förhandlingsspel och kontrollera sig själv, sitt kroppsspråk och då påverka den man förhandlar med. Förbered dig alltid inför en förhandling och tänk igenom innan hur du vill att förhandlingen ska fortlöpa. Ha ett klart och tydligt mål med förhandlingen. Ha klart för dig vad du vill uppnå innan förhandlingen.

Förhandlingsteknik – här nedan får du några förslag på utbildning:

I menyn till vänster hittar du all vår utbildning men vi kan här lyfta fram följande förhandlingstekniksutbildningar:

Utbildningar och kurser inom förhandlingsteknik

Vi på hittakurs.se anser att det ska vara enkelt att hitta bra förhandlingsteknikutbildning så därför tjänar denna sida som en portal där du hittar information om- och länkar till riktigt relevant utbildning i förhandlingsteknik. Sökandet efter bra förhandlingsteknikutbildning hittar du här på hittakurs.se!

Kontakta oss angående vår utbildning i förhandlingsteknik

Skulle det finnas något du vill kontakta oss om, vare sig det handlar om förhandlingstekniksutbildning eller inte, är du varmt välkommen att använda kontaktinformationen eller kontaktformuläret som du hittar på sidan. Kontakta oss.